مایکروسافت

مایکروسافت

مایکروسافت Company Microsoft

مقدمه :

مایکروسافت (Microsoft Company) شرکت فناوری چندملیتی آمریکایی است که توسط بیل گیتس و پل آلن تاسیس شده، یکی از بزرگترین و پردرآمدترین شرکت‌های جهان، که در زمینه‌ فناوری و تکنولوژی، از جمله سیستم‌عامل‌، نرم‌افزارهای کاربردی، سخت‌افزار کامپیوتر، خدمات و سرویس‌های آنلاین و سرگرمی دیجیتال فعالیت دارد، مانند: سرفیس (Surface)، مایکروسافت 365 (Microsoft 365)، ایکس باکس(Xbox) ، ویندوز (Windows) ، آژور (Azure)، مایکروسافت آفیس (Microsoft Office) و هوش مصنوعی مایکروسافت؛ در ادامه به تاریخچه و تمامی محصولات و سرویس‌های مهم شرکت مایکروسافت مخواهیم پرداخت، با ما همراه باشید.

تاریخچه مایکروسافت :

شرکت مایکروسافت (Microsoft Company) در سال ۱۹۷۵ توسط بیل گیتس (Bill Gates)  و پل آلن (Paul Allen) در ایالت آلاباما آمریکا تأسیس شد، در ابتدا مایکروسافت بر توسعه سیستم عامل و نرم‌ افزارهای ویندوز برای رایانه‌های شخصی تمرکز داشت و در سال ۱۹۸۱، با شرکت IBM قرارداد تاثیرگذاری امضا کرد و در نتیجه منجر به توسعه سیستم‌ عامل  MS-DOS (Micro Soft Disk Operating System) شد، که به سرعت به استاندارد صنعت سیستم عامل و فناوری تبدیل و مایکروسافت را به یکی از بزرگترین شرکت‌های نرم‌افزاری در جهان تبدیل کرد.

اولین سیستم عامل مایکروسافت :

اولین سیستم عامل مایکروسافت ویندوز ۹۵ است، از ویندوز Windows 95 در سال ۱۹۹۵ رونمایی شد و این شروع ماجراجویی مایکروسافت بود؛ یک موفقیت چشمگیر و دستاوردی بزرگ، که به محبوبیت هر چه بیشتر مایکروسافت کمک کرد؛ بعد از این موفقیت مهم، در سال‌های بعد شرکت مایکروسافت نسخه‌های جدیدی از ویندوز را منتشر کرد، از جمله:

  • ویندوز ۲۰۰۰ Microsoft Windows 2000
  • ویندوز Microsoft Windows XP
  • ویندوز ویستا Microsoft Windows VISTA
  • ویندوز ۷، ویندوز ۸ ویندوز ۱۰ و ویندوز ۱۱ Microsoft Windows (7,8,10,11)

مایکروسافت

هوش مصنوعی مایکروسافت:

هوش مصنوعی مایکروسافت یک از پیشگامان این صنعت، سرمایه گذاری قابل توجهی در این حوزه انجام داده است، از جمله محصولات و خدمات مبتنی بر هوش مصنوعی مایکروسافت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • Copilot: یک ابزار سریع و قدرتمند جستجو، که به کاربران کمک می‌کند به راحتی به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند.
  • DALL-E: یک مدل زبانی تولید کننده تصاویر که با استفاده از داده‌های متنی می‌تواند تصاویری مطابق با توضیحات متن ایجاد کند.
  • Azure Bot Service: یک سرویس ابری یا کلود، که به توسعه‌دهندگان این امکان را می‌دهد تا ربات‌های چت هوشمند ایجاد کنند.

انواع سیستم عامل مایکروسافت :

انواع سیستم عامل مایکروسافت با توجه به کاربرد آنها به گروه‌های مختلفی دسته‎بندی می‌شوند، طبق بررسی‌های انجام شده StatCounter، در ماه جولای 2023، در حال حاضر سیستم‌ عامل اصلی مایکروسافت در بیش از ۸۰ درصد از رایانه‌های شخصی جهان استفاده می‌شود، ویندوز ۱۱ آخرین نسخه از ویندوز که در سال ۲۰۲۲ منتشر شد، این نسخه از ویندوز از قابلیت‌های جدیدی، مانند پشتیبانی از واقعیت افزوده، پیش ‌نمایش Phone Link برای iOS، اضافه شدن ضبط صفحه به Snipping Tool و اجرای اپلیکیشن‌های اندروید نیز برخوردار است.

  • ویندوز سرور: یک سیستم‌عامل برای سرورهای شبکه (Microsoft Windows Server).
  • ویندوز فون: یک سیستم‌عامل برای تلفن‌های هوشمند (Microsoft Windows Phone).
  • ویندو10: یک سیستم‌ عامل برای تمامی دستگاه‌های مبتنی بر ویندوز (Microsoft Windows 10).

ویندوز12

ویندوز ،12 سیستم عامل جدید مایکروسافت در سال 2024:

ویندوز ۱۲، نسل جدید و پیشرفته سیستم‌عامل مایکروسافت است که در سال ۲۰۲۴ منتشر خواهد شد، این نسخه از ویندوز بر روی هسته لینوکس اجرا خواهد می‌شود، این سیستم عامل از قابلیت‌های جدیدی برای بهبود بهره‌وری و امنیت برخوردار است، برخی از این قابلیت‌ها عبارتند از:

  • رابط کاربری جدید: ویندوز 12 با رابط کاربری جدید که ساده‌تر و کارآمدتر خواهد بود از عناصر طراحی Fluent Design بهره خواهد برد و از ویژگی‌های جدیدی، مانند ویجت‌ها و مرکز کنترل جدید، برخوردار است.
  • پشتیبانی از واقعیت افزوده و واقعیت مجازی: این سیستم عامل از واقعیت افزوده و واقعیت مجازی پشتیبانی خواهد کرد، از این ویژگی‌ها می‌توان برای بهبود بهره‌وری، سرگرمی و آموزش استفاده شود.
  • قابلیت‌های جدید برای همکاری و اشتراک‌گذاری: برای اینکه کاربران بتوانند براحتی و کارآمدتر با یکدیگر همکاری و تعامل داشته باشند، ویژگی همکاری و اشتراک گذاری منحصربفردی به ویندوز 12 اضافه شده است.
  • ویژگی جدید برای امنیت و حفظ حریم خصوصی: این سیستم عامل از قابلیت‌های امنیت و حفظ حریم خصوصی جدیدی به کاربران اختصاص داده، که به واسطه آن کاربران می‌توانند از داده‌های خود با پروتکل‌های امنیتی بالاتر محافظت کنند.

 

سیستم عامل مایکروسافت

نرم افزارهای مایکروسافت:

شرکت مایکروسافت در زمینه‌ نرم‌افزار و اپلیکیشن‌های تلفن همراه و کامپیوتر، یکی از پیشروهای دنیای فناوری محسوب می‌شود، از جمله نرم‌‌افزارهای محبوب مایکروسافت می‌توان به مجموعه نرم‌افزارهای آفیس اشاره کرد:

  • اکسل Microsoft Excel: اکسل یک نرم افزار صفحه گسترده می‌باشد که برای سازماندهی، تجزیه و تحلیل داده‌ها و اطلاعات استفاده می‌شود، این نرم افزار حاوی مجموعه‌ای گسترده از قابلیت‌ها و فرمول‌های پیشرفته است که می‌توان از آن‌ها برای ایجاد جداول، نمودارها، محاسبات و سایر موارد استفاده کرد.
  • ورد Microsoft Word: نرم افزار ورد، یک پردازنده متنی است، که برای ساخت و ویرایش اسناد متنی استفاده می‌شود، این نرم افزار دارای مجموعه‌ای بیشمار از ابزارها و ویژگی‌های کاربردی است که می‌توان از آن‌ها برای ایجاد اسناد حرفه‌ای و جذاب استفاده کرد.
  • پاورپوینت Microsoft Powerpoint: بدون شک بهترین نرم افزار برای ارئه پاورپوینت است که برای ایجاد و ارائه نمایش‌های اسلاید استفاده می‌شود، این برنامه دارای طیف گسترده‌ای از امکانات است که می‌توانید از آن‌ها برای ایجاد نمایش‌های اسلاید حرفه‌ای و تأثیرگذار استفاده کنید.
  • وان نوت Microsoft Onenote: وان نوت یک نرم افزار یادداشت‌برداری پیشرفته که برای ثبت یادداشت‌ها، تصاویر، صداها و سایر داده‌ها استفاده می‌شود، این نرم افزار دارای مجموعه‌ای بزرگ از ابزارهاست که با استفاده از آن‌ برای سازماندهی و مدیریت اطلاعات، استفاده می‌شود.
  • اوت لوک Outlook: محبوت‌ترین نرم افزار همه کاره برای مدیریت ایمیل، تقویم و کارها، این نرم افزار توسط شرکت مایکروسافت ساخته شده و در نسخه‌های دسکتاپ، موبایل و وب در دسترس کاربران می‌باشد.
  • مایکروسافت پروجکت Microsoft Project: نرم افزار مایکروسافت پروجکت یا MSP، نرم افزاری برای مدیریت پروژه است که به کاربران برای برای برنامه‌ریزی، ردیابی و مدیریت پروژه‌ها از آن استفاده می‌شود.

 

هوش مصنوعی

سخت افزارهای مایکروسافت:

سخت افزارهای مایکروسافت همواره در لیست بهترین‌ها در قرار دارند، این شرکت محصولات متنوع و محبوبی در بین علاقه‌مندان فناوری و عموم دارد در این حوزه دارد، از جمله:

  • مایکروسافت سرفیس Microsoft surface: سری لپ‌تاپ و تبلت.
  • مایکروسافت ایکس‌ باکس Microsoft Xbox: کنسول بازی ویدیویی.
  • مایکروسافت هولو لنزMicrosoft HoloLens : عینک واقعیت افزوده.

به عنوان کسی که سالیان سال تجربه استفاده از محصولات مایکروسافت را دارم، از دیدگاه من خدمات و محصولات شرکت مایکروسافت همواره تجربه فوق العاده‌ای در تمام زمینه‌های کاری و گیمینگ ارائه داده است.

 

مایکروسافت آفیس

نرم افزارهای خدمات آنلاین مایکروسافت:

در زمینه خدمات آنلاین نیز، کمپانی مایکروسافت محصولات و خدمات بینظیری به کاربران ارائه می‌دهد، از جمله:

  • مایکروسافت آفیس ۳۶۵ Microsoft Office 365: یک سرویس اشتراک‌گذاری نرم‌افزاریست، که دسترسی به مجموعه نرم‌افزارهای آفیس، ایمیل و سایر خدمات را فراهم می‌کند.
  • مایکروسافت ابری Microsoft Cloud: یک زیرساخت ابری است، که به سازمان‌ها این امکان را می‌دهد تا برنامه‌ها و داده‌های خود را در ابر ذخیره و مدیریت کنند.
  • مایکروسافت  :Azure Active Directoryیک سرویس احراز هویت و دسترسی می‌باشد، که به سازمان‌ها کمک می‌کند تا کنترل بیشتری بر دسترسی به منابع خود داشته باشند.
  • مایکروسافت هولو لنز :Microsoft HoloLens یک عینک واقعیت افزوده که به کاربران امکان می‌دهد تا محتوای دیجیتال را در دنیای واقعی مشاهده کنند.

ثروت مایکروسافت چقدر است؟

بر اساس گزارش فوربس، ثروت مایکروسافت در تاریخ 17 نوامبر 2023، ارزش بازار سهام مایکروسافت برابر با 2.4 تریلیون دلار بوده، این ثروت فوق کلان، مایکروسافت را به چهارمین شرکت با ارزش در جهان تبدیل کرده است.

10 ثروتمند دنیای فناوری و تکنولوژی :

از نگاه مجله بلومبرگ Bloomberg، ثروتمندترین افراد دنیای فناوری و تکنولوژی در سال 2023 به ترتیب زیر است:

 ثروتمندترین شرکت ها

چشم انداز مایکروسافت :

مایکروسافت بدون شک یکی از پیشروترین شرکت‌های فناوری در جهان است، چشم انداز این غول تکنولوژی در حال حاضر روی چندین پروژه جدید است که بزودی در سال‌های آینده شاهد رونمایی از آنها خواهیم بود، از جمله:.

  • ویندوز 12 (Windows 12): ویندوز ۱۲ نسخه بعدی سیستم‌عامل مایکروسافت است که باید در سال ۲۰۲۴ شاهد حضور آن باشیم.
  • مایکروسافت آفیس ۴.۰: مایکروسافت آفیس ۴.۰ نسخه آینده نزدیک مجموعه نرم‌افزارهای آفیس خواهد بود که در سال ۲۰۲۵ منتشر خواهد شد، از قابلیت‌های منحصربفرد این نسخه: هوش مصنوعی و یادگیری ماشین اعلام شده است.
  • مایکروسافت ابری ۲.۰: مایکروسافت ابری ۲.۰ نسل بعدی زیرساخت ابری مایکروسافت نام دارد، که در سال ۲۰۲۶ منتشر می‌شود، این زیرساخت از قابلیت‌های جدیدی، مانند هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، نیز برخوردار خواهد بود.
  • مایکروسافت هولوLens  ۲.۰: مایکروسافت هولوLens  ۲.۰ نسل جدید عینک‌های واقعیت افزوده مایکروسافت، که در سال ۲۰۲۷ منتشر خواهد شد، این عینک‌ پیشرفته از قابلیت‌ و ویژگی‌های جدیدی مانند پشتیبانی از واقعیت مجازی برخوردار خواهد بود.

مایکروسافت چیست؟

چرا با ید از محصولات ما یکروسافت استفاده کنیم؟

از نظر شما دلایل انتخاب محصولات و خدمات مایکروسافت چیست؟ محصولات مایکروسافت همیشه جزء بهترین‌ها و انتخاب اول بسیاری از حرفه‌ای‌ها در دنیای دیجیتال بوده، برخی از دلایل انتخاب محصولات مایکروسافت:

  • طراحی رابط کاربری پیشرفته و استاندارد برای تمامی کاربران از مبتدی تا حرفه‌ای.
  • دارای ابزارها و قابلیت‌های بیشمار و کارآمد در تمامی پلتفرم‌های ارائه شده.
  • نوآوری، خلاقیت و تجربه کاربری منحصربفرد در تمامی محصولات.
  • کیفیت و کارایی: محصولات و خدمات مایکروسافت با توجه به تیم مهندسی قوی و متخصص خود، به طور کلی همواره از کیفیت و کارایی بالایی برخوردار هستند.
  • تنوع و انعطاف‌پذیری: مایکروسافت طیف گسترده‌ای از محصولات را ارائه می‌دهد که در دستگاه‌ها و سیستم‌عامل‌های مختلف قابل استفاده می‌باشند، در نتیجه براحتی نیازهای طیف گسترده‌ای از کاربران را در بخش‌های گوناگون برآورده خواهد ساخت.
  • قابلیت اطمینان و امنیت: محصولات مایکروسافت همواره قابل اعتماد و ایمن بوده‌اند و این ابر شرکت همیشه در حال بالاتر بردن سطح امنیت محصولات و خدمات خود خواهد بود.
  • ارزش: با توجه به قابلیت‌ها و امکاناتی که محصولات مایکروسافت ارائه می‌دهد، قیمت آنها نیز نسبت به این ویژگی‌ها بسیار خوب و دارای ارزش خرید بالایی می‌باشند.

محصولات مایکروسافت

گالری تصاویر:

جمع بندی و کلام آخر:

ظهور تکنولوژی‌های جدید و آینده فناوری در حال حاضر به سرعت در حال پیشرفت و توسعه است بسیار هیجان‌انگیز و پر از تغییرات خواهد بود و هر روز شاهد پیدایش نوعی جدیدی از تکنولوژی‌ هستیم که می‌توانند تأثیرات عمیقی بر زندگی و دنیای پیرامون مانند کار، تحصیل، سرگرمی و تعامل با یکدیگر داشته باشند، حال باید دید مایکروسافت  و دیگر کمپانی‌های حوزه فناوری چه نقشی در آینده بازی خواهند کرد. امیدوارم از این مطلب بهره مفید برده باشید.

لطفا نظرات و پیشنهادات خودتونو با ما به اشتراک بگذارید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *